Barnens favoriter

I Flux Junior-familjen finns fluorskölj i olika smaker, tandkräm och tuggummi.

Flux Junior Fluorskölj har en anpassad fluorkoncentration för barn, 0,05% NaF, och ger starka tänder och motverkar hål i tänderna. Barnen själva har varit med och tyckt till om smakerna och finns i tre goda smaker, Fruit Mint, Jordgubb och Hallon. Flux Junior rekommenderas för barn 6-12 år. Produkten bär Tandläkarförbundets rekommendationssymbol och är utvecklad i nära samarbete med svenska tandläkare. Flux Junior Tuggummi är ett sockerfritt tuggummi med härlig smak av jordgubb. Innehåller t.ex. xylitol och C-vitamin. Flux Junior Tandkräm är fluortandkräm för barn 0-6 år.

Tips! Flux Junior produkterna är perfekta att lägga i godispåsen på barnkalaset.


Först har vi Chewie. Han borde inte komma först, eftersom han är som en efterrätt. Men han är en sån där väldans god efterrätt och därför kommer han först. Visserligen är han också ganska seg men jag gillar honom! Det är hans sega kletiga egenskaper som gör honom till en superhjälte som kan bekämpa tandtrollen.

Sen vill jag berätta för dig om Straw. Hon far runt och är precis överallt, hela tiden. Det låter helt omöjligt men hon är helt omöjlig, på ett bra sätt. Med Straw händer det alltid roliga, knasiga saker. En gång, var hon ganska farlig. Men jag var aldrig rädd. Med Straw är du trygg, det bara är så. Straw kan spruta ner tandtrollen med fluor.

Sist har vi Big Bling. Hon är liten men ganska kaxig, på ett charmigt sätt. Ja du vet, så där så man inte kan bli irriterad, fast hon bara är för mycket. Big Bling går alltid omkring med ett stort smile i hela ansiktet och tycker att allt är toppen. Och då blir det så också. Jag vet inte hur hon gör. Hennes leende bländar tandtrollen så de förtvinar.


Serietidning & pyssel

Visste du att Fluxhjältarna har en egen serie- och pysseltidning? Pyssla och läs om hur de bekämpar tandtrollen! Vilka tror du vinner?


Ta tiden när du fluxar

Fluxa, lyssna och kanske dansa till din favoritfluxlåt. Välj rock, barn, hip hop, eller schlager. Välj den tysta om du bara vill hålla koll på att du fluxar i en minut.

01:00:0